Geef u op voor een demo

Het Qest4 Asyra bio-energetische screening systeem biedt u informatie over de energetische oorsprong van de klachten van uw klant en helpt u als therapeut sneller naar de juiste oplossingen te gaan. Dit gebeurt direct, niet-invasief, en zonder tussenkomst van de therapeut. De Qest4 Asyra is de ultieme tool voor elke beoefenaar die echt gepersonaliseerde en doeltreffende gezondheidszorg en welzijn wil leveren.

Samen met een breed scala aan beproefde screening protocollen, heb je de volledige vrijheid om de database aan te passen en er items aan toe te voegen. Er zijn veel andere apparaten op de markt die merkgebonden remedies aanraden, de Qest4 Asyra geeft U, met behulp van de eigen reacties van de cliënt, een veelheid aan mogelijkheden, U bent vrij om het gebied van onderzoek te kiezen. Informatieve ‘imprinting’ van de testresultaten zal de genezing kunnen ondersteunen.

Demonstratie dagen

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende demonstratie in Sliedrecht.

kees@qest4.eu

Maar ook online via bijv. Teamviewer kunnen we u een en ander laten zien.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

onderwerp

Bericht

Contacteer Ons
Geen verzoek is te groot of te klein voor ons team. Als het voor u belangrijk is, is het ook belangrijk voor ons. Laat ons uw praktijk perfectioneren.
Contacteer Ons